2011-06-08
本人平时用open rice都系睇野食多,但无打过任何食评。今次开个account,系因为经历奇异。之前一路食开都几好,贪佢平又多选择。其中焗牛柳粒饭成日都食,啲饭既份量又够,汁又够多,牛柳都口感适中。不过杯野饮都细杯左啲,大家可以加特定既钱加野饮。不过今次,一行几个人去左食,其中一个碟饭食到一半,佢大叫左一下,我地都唔知做咩,原来,佢发现左一只倒转左既疑似昆虫物体。叫个侍应过黎望一望,佢都知心感不妙,即刻拎走左碟饭,所以我地无影到相,(我地明白无图无真相,不过真系对唔住),个侍应即刻say sorry,初时以为佢知衰,个朋友已经唔想再坐系到,侍应仲走埋黎问佢,要叫过其他野吗?有饭有意粉?...o唒咀,最后个朋友重申唔要再叫其他野,个侍应黑哂面,过左一阵,佢又走过黎话,杯饮品收番正价,当堂又o哂咀。我地即刻回驳番佢,佢又再黑面,无野啊吗?甘大只野唔投诉你都已经系甘,都只系叫你取消左佢一个order,有一个朋友提出,杯野俾加野饮既价钱($3),侍应又黑面。令我谂到,呢间野一定成日发生类似事件,因为佢又镇定又肯定甘提出甘多无理回覆。真系无可能再去。
今次开个account,系因为经历奇异。
不过杯野饮都细杯左啲,大家可以加特定既钱加野饮。
有一个朋友提出,杯野俾加野饮既价钱($3),侍应又黑面。
真系无可能再去。