2018-09-02
听闻码头附近开左间coffe shop, 作为咖啡控既我,紧系要黎试试先la黎到完全被间铺既design 所吸引住。整个design 都系我既菜好悠闲,加埋轻松既music,以后可以黎啖杯咖啡过一个慢活既晏昼啦老实讲,呢类coffee shop 系香港其实都几多下,但以屯门码头黎讲,呢种design既coffee shop系咁多年来第1️⃣间‼️ 坐系窗边,嘴巴可以啖coffee,双眼可以望住海景,耳仔可以听音乐‼️ 一级享受呀‼️对于屯门码头友,绝对系一件极好既一件事‼️特别系我呢d 咖啡控有时想悠闲坐系coffee shop,慢慢咁放松下心情,一定要搭车出去其他地方先有,谂到呢到都想打消念头啦,依家就同啦,可以一有时间就黎呢到坐所以我好兴奋呀叫左杯tall size latte.$38 大大杯,吾贵。咖啡香浓,好正❗️当然同pacific coffee 比较既话,pacific coffee 值95分,佢都有90分架啦
黎到完全被间铺既design 所吸引住。
叫左杯tall size latte.
$38 大大杯,吾贵。