2011-03-05 11 浏览
一大班一齐去旅行识的朋友食饭, 大家都好耐无见了。谢谢友人的搞起啊。有朋友提议食这间, 虽然大家都住到好远,但还可以吧, 因为太耐无见了。讲返食物先, 环境还可以啊。食物好得,真系好得。其实我这两天都无咩胃口食野, 今餐已经食得好开心了, 可能同一大班朋友倾计, 大家会好开心吧。谢谢各位陪我笑。今晚的𩠌, 我真系唔多记得名, 因为唔系我叫𩠌, 不如睇相吧。无骨鸡好正!!! 好入味, 真系无骨, 但肉唔散, 做得好好, 好好食。大富大贵, 真系好食, 由其怕鱼骨的人来讲, 超方便, 劲好食啊。心太软, 估唔到中式饭店有得食西式甜品。仲要超好食!!!唔算好甜, 好食。don蛋, 好食, 好够味!三式卷, 三样野都非常有特色, 好好食。我特别喜欢个墨鱼饼, 好好食, 好弹牙!蟹粥, 痴线, 超多蟹膏, 超足料, 蟹味好重, 好鲜, 好大只, 超好食, 好食到晕呀!!!圣子, 无沙,好入味, 好好食, 唔会因为大只无味, 真系超正。梳乎里, 唔驶讲野, 真系超正, 记得要热食!!!中式店有西式甜品, 仲要做到禁出色, 真系难得一见。谢谢好友的安排, 真系好正好正, 谢谢。

讲返食物先, 环境还可以啊。食物好得,真系好得。

大富大贵
don蛋, 好食, 好够味!
圣子
谢谢好友的安排, 真系好正好正, 谢谢。
2011-03-04
圣子