2011-03-05
一大班一齐去旅行识的朋友食饭, 大家都好耐无见了。谢谢友人的搞起啊。有朋友提议食这间, 虽然大家都住到好远,但还可以吧, 因为太耐无见了。讲返食物先, 环境还可以啊。食物好得,真系好得。其实我这两天都无咩胃口食野, 今餐已经食得好开心了, 可能同一大班朋友倾计, 大家会好开心吧。谢谢各位陪我笑。今晚的𩠌, 我真系唔多记得名, 因为唔系我叫𩠌, 不如睇相吧。无骨鸡好正!!! 好入味, 真系无骨, 但肉唔散, 做得好好, 好好食。大富大贵, 真系好食, 由其怕鱼骨的人来讲, 超方便, 劲好食啊。心太软, 估唔到中式饭店有得食西式甜品。仲要超好食!!!唔算好甜, 好食。don蛋, 好食, 好够味!三式卷, 三样野都非常有特色, 好好食。我特别喜欢个墨鱼饼, 好好食, 好弹牙!蟹粥, 痴线, 超多蟹膏, 超足料, 蟹味好重, 好鲜, 好大只, 超好食, 好食到晕呀!!!圣子, 无沙,好入味, 好好食, 唔会因为大只无味, 真系超正。梳乎里, 唔驶讲野, 真系超正, 记得要热食!!!中式店有西式甜品, 仲要做到禁出色, 真系难得一见。谢谢好友的安排, 真系好正好正, 谢谢。
讲返食物先, 环境还可以啊。食物好得,真系好得。
无骨鸡好正!!! 好入味, 真系无骨, 但肉唔散, 做得好好, 好好食。 大富大贵, 真系好食, 由其怕鱼骨的人来讲, 超方便, 劲好食啊。 心太软, 估唔到中式饭店有得食西式 甜品。仲要超好食!!!唔算好甜, 好食。 don蛋, 好食, 好够味! 三式卷, 三样野都非常有特色, 好好食。我特别喜欢个墨鱼饼, 好好食, 好弹牙! 蟹粥, 痴线, 超多蟹膏, 超足料, 蟹味好重, 好鲜, 好大只, 超好食, 好食到晕呀!!! 圣子, 无沙,好入味, 好好食, 唔会因为大只无味, 真系超正。 梳乎里, 唔驶讲野, 真系超正, 记得要热食!!!中式店有西式 甜品, 仲要做到禁出色, 真系难得一见。 谢谢好友的安排, 真系好正好正, 谢谢。