2016-05-06 4998 浏览
因为在附近上堂,落左堂唔想咁快返屋企,住附近的朋友仔,推介我去博爱Cafe 午膳加上网,话平靓正有Wifi,初时我听到想闹鬼佢,叫我去医院吗?去到先知系社企Cafe, Sorry 啰!因为不是正式的餐厅,食物选择比较少,大路的有蛋糕,即制Waffle 及 饭餐,加埋十种以内吧,价钱公道,就我今日的蛋包饭套餐,只是 $42而已!我从四款饭餐选了蛋包饭,蛋是薄薄一片的,没有流心半熟等花巧,包著鸡粒炒饭,味道比较Plain,胜在不油腻而份量足!餐饮拣左杯香蕉朱古力奶,朱古力嚟到有画花,图案纹理清晰,味道不算太甜腻,只是温度温温吞吞不够热,要扣分喔!整体来讲我满意的,环境都叫静,又有wifi,但只限平日四时之前, 因为四点后,餐厅旁的小组室有活动,家长小朋友乱作一团,我会形容为放监!而𠮶班阿太都唔好得几多,讲野大大声,我其实只想饮杯咖啡,我唔想知佢阿女用咩牌子屎片,但因为太大声我听得好清楚!以42元来讲!我俾笑!系因为抵食!
话平靓正有Wifi,初时我听到想闹鬼佢,叫我去医院吗?

去到先知系社企Cafe, Sorry 啰!

价钱公道,就我今日的蛋包饭套餐,只是 $42而已!
味道比较Plain,胜在不油腻而份量足!
蛋包饭
餐饮拣左杯香蕉朱古力奶,朱古力嚟到有画花,图案纹理清晰,
味道不算太甜腻,只是温度温温吞吞不够热,要扣分喔!
香蕉朱古力
而𠮶班阿太都唔好得几多,讲野大大声,我其实只想饮杯咖啡,
我唔想知佢阿女用咩牌子屎片,但因为太大声我听得好清楚!

以42元来讲!我俾笑!系因为抵食!

2016-04-25
蛋包饭