2014-02-19
唔知点解喺information果度个price range系under $40 因为其实一个餐最平都60几蚊 所以大概系60-100 果日我同男朋友想食burger 经过呢间野所以先想试试。我叫左个烧牛肉汉堡餐、男朋友就一个普通牛肉汉堡餐 一个加$4转洋葱圈、一个加$11转牛肉汁芝士薯条。间野系声称全部都新鲜即制 but I think only for the burger! Chips and onion rings系完全一个暖到就快冻哂嘅状态啦⋯ 薯条紧系热先好食!加上我加钱转了牛汁cheese d cheese系完全处于一粒粒嘅状态(d cheese应该喺雪柜拎, 因为食得出好冻) 当我捧住去问返个店员嘅时候 佢竟然同我讲 d cheese系靠牛肉汁d热力去溶 你等多阵啦大佬呀 个薯条我明明见你系个柜一兜兜不定哂 就咁喺个柜拎出梨加野 然后我个包都等左10mins la仲等?等佢自己变返热咩( 咁当然我无咁同佢讲😅)我同佢讲 d汁都冻左喇wo 成个都冻哂饮佢个桶!竟然同我将兜野拎入去再不一鹤汁上去!我当场0哂咀 默默地转身离开。唉 d中意食薯条嘅人对薯条果1份执著 为左个薯
仲等?等佢自己变返热咩( 咁当然我无咁同佢讲😅)
我同佢讲 d汁都冻左喇wo 成个都冻哂
唉 d中意食薯条嘅人对薯条果1份执著 为左个薯条我成餐都食得好唔开胃 旁观者系好难明白
burger其实都唔差嘅味道 但未去到好好食啰⋯ 俾我拣多次我宁愿食burger king😩