2021-08-16 302 浏览
野菌黑松露意大利饭外表好似平平无奇咁,但系食落好够味,黑松露都好香。个汁做得好好唔会太稀。咸蛋薯条超好食, 落咸蛋嘅份量啱啱好,唔会过咸,薯条新鲜,炸起好热又脆。红酒烩梨鹅肝汉堡系menu见到嘅时候就觉得好特别,出到嚟好好食,都几夹,佢个汉堡扒都几大旧,几厚切 Margherita pizza 最basic 既pizza,但系食得出佢都几有心思, 佢都额外加咗啲菇畀我哋,因为系我嘅认知margherita Pizza 系冇菇?系加分既!佢系薄身嘅pizza又唔会太薄, 所有嘢嘅balance都做得好好。原味班戟呢个pancake真系好抵食,为之惊人。卖相非常之靓,有个小惊喜系佢有焦糖脆脆。点解我话佢系神奇真我小店呢,一开始入到去嘅时候冇乜人,我都有啲惊啦, 之后啲侍应非常之特别,冇乜表情。但系佢嘅食物质素系好食既,好过出面其他cafe好多,又掋食,系有诚意嘅一间餐厅。
野菌黑松露意大利饭

咸蛋薯条