2019-10-02
相信各位有返咁上下波龄既朋友仔都听过一句叫「神奇顶级超卓」今日我就想用呢句来形容一下Mad for Garlic 既鬼斧神工。世界各地, 以各种食材做主题既餐厅数之不尽, 讲到创意, 我想「蒜」可谓前无古人了。绝对唔系跨张, 就等我介绍下我叫左乜野食物令我赞不绝口!咁我同女朋友就叫了一个套餐A前菜系一碟沙律Fresh Spinach Salad入面有大量蒜, 但食落后完全唔觉重口味, 反而有一种清新既感觉!究竟如何做到?之后有2客餐汤, 不过不失, 但感觉好高贵!之后就系好出名既Garlic snowing Pizza薄饼皮薄馅靓, 非常好吃, 而且我见几乎每桌食客都有点呢道!之后仲有Crab & Lobster Pasta好足料, 最少有6旧龙虾肉同大量碎蟹肉, 而且意粉汁味道恰到好处!当我地2人食到饱到唔郁得既时候, 仲有1个D.I.Y. Tiramisu质素系超级, 超滑!坦白讲, 1对情侣去食, 个人认为系值得既因为味道佳, 份量多。如果一班朋友,例如3个女仔食, 如果3个人食既话就系超值!大家不妒试下, 必点Snowing pizza
绝对唔系跨张, 就等我介绍下我叫左乜野食物令我赞不绝口!
咁我同女朋友就叫了一个套餐A
前菜系一碟沙律Fresh Spinach Salad
究竟如何做到?
之后有2客餐汤, 不过不失, 但感觉好高贵!
之后就系好出名既Garlic snowing Pizza
之后仲有Crab & Lobster Pasta
质素系超级, 超滑!
坦白讲, 1对情侣去食, 个人认为系值得既
因为味道佳, 份量多。
如果一班朋友,例如3个女仔食, 如果3个人食既话就系超值!
大家不妒试下, 必点Snowing pizza