2016-07-10
第一次打食评,只系睇得食评多手痒想试下打。好耐之前已经想试下呢间,难得约到朋友一齐试,原来价钱都唔平嫁,特别隔离系间连锁快餐店,第一次入黎里面冷气好足,好适合呢个日酷热天气,里面keep对播外国歌,我最钟意开放厨房,感觉好干净。我地再个人share一个secret meun 先有既red eye reduction,留意返呢个包覆假日12:00-16:00先有嫁,个包有用牛油烘过好香同脆,中间有只流心蛋,好彩上枱时仲未爆,我觉得亲手吉穿蛋黄再溜出黎真系几靓😍😍,个汉堡中间仲有块份量十足既牛同脆薯饼,呢间餐厅应该好重视牛👉👈,见厨房show左好多牛肉俾客睇,呢个包块牛唔会好重口味,重点系一啲都唔油腻冇脂肪,如果你想食肥油沟成既汉堡呢个啲就未必岩你喇😂 呢个包仲有个我好钟意既位系加左糖浆系面,唔单至影相一流,味道咸甜好match。正当我地食完要走个阵,有个外国人问我地饮唔饮whiskey😆,我地就话ok!其实我就唔识评价酒,只系觉得有免费酒饮几开心😃但有个位要改善系中文翻译成既餐牌真系有啲奇怪🙁,同埋餐厅唔会主动提供餐具,要就问waitress拎就得嫁喇😃。