2019-04-11
Flipper’s之前食过几次,每次都要排队。平时经过都未试过冇人龙,今次泥外面系一个人都冇店内都冇咩人,唔信你自己睇正中间张枱都有客人既,我地入泥既时间系7pm,得出结论原来晚饭时间系冇咩人泥食班戟既去收银处落完单,就可以拎个牌返埋位等食印象中以前设有每人最低消费,宜家两个人叫一客都无问题。 等既时候当然倾计或者玩手机,玩到冇电可以拎出充电线充下电。计左时,等左18分钟就送上班戟一共有三件,榛子mousse同朱古力酱唔多,上面有埋合桃同糖霜香蕉上面有块烤过既焦糖班戟唔点酱既情况下系有蛋味,好松软,空气得泥都实在既,似蛋糕,唔会成口泡泡其实我比较惊朱古力榛子会太甜太漏,所以少酱觉得仲好如果您好憎排队(我就系),我会建议您系以下时段过泥碰碰运气:-11am永远最少人就系一开铺既时候-5:45pm-8pm平日放工时间个个赶住去食饭最后送上您最想睇既餐牌如果你钟意我今次既分享,请你马上立即宜家就俾个♥️同关注我😬按我个头像然后按「关注」🙇🏻♀️
店内都冇咩人,唔信你自己睇
等既时候当然倾计或者玩手机,玩到冇电可以拎出充电线充下电。
-11am永远最少人就系一开铺既时候
-5:45pm-8pm平日放工时间个个赶住去食饭