2016-10-09 627 浏览
首先,餐牌上写韩国海胆系以格做单位,加拿大海胆系以只做单位,咁谂住加拿大系原只𠮶啲啦,点知黎到系一格格,都算,你原格上无工夫要做都要等廿几分钟。两只生蚝又系要摧先有,解释话佢地出错单变左做英文睇唔明。不过生蚝系ok 既,个汁都好味。嗱。。寿司质素呢就差过争鲜既,选择又少,又无味,仲要有件寿司卷住条头发,系"卷住",我系可以蚊住条头发拎起旧寿司OMG!算啦,可能呢度主打烧物呢,唉。。真系谂多左,都唔明点解要叫大连大鲍鱼,叫鲍鱼仔咪算啰,又淡茂茂,一啲都唔炸蒜啰。个扇贝皇一只切粒一只原只,其实点解要咁做?原只𠮶只仲要痴晒壳,痴得好实,食唔到=(嬲嬲地又觉得好好笑,咁难食都仲有人食既,又唔系平,跟著去左隔离东大街食,因为一啲都唔饱,卖单五百蚊,食左一肚气。。哈哈哈