2024-09-01 291 浏览
星期六,风和日丽嘅好天🌞,打算去帮衬一下小店。明白小店人手紧绌,所以落单之后都耐心等待。等待一个钟头后,真系太耐了,所以催咗一次单。1小时10分后,都系未有上菜,所以再催咗一次,获得嘅回应系「整紧」。点知道, 1小时20 分钟后被告知汉堡包已经卖晒,整整等了1小时20分钟!!最终只上咗一碟,明太子墨鱼仔樱花虾阔条面。以食物品质而言,只能说极度普通,墨鱼仔竟然唔系热嘅。十分无言☹️当中,等候嘅期间,见到另一枱系漏单,都系等咗1小时有多都冇上菜。又见到楼上嘅一行四人,等得太耐,唔食离开。睇嚟上菜速度嘅问题,唔并系偶发事件🤷🏻‍♀️最后埋单系比咗少少折扣,但完全弥补唔到我同屋企人等待嘅时间,同星期六嘅好心情🥲每个人嘅时间都系宝贵嘅,如果大家系珍惜自己嘅时间嘅话,去呢一间舖头之前绝对要三思👋🏻👋🏻👋🏻
星期六,风和日丽嘅好天🌞,打算去帮衬一下小店。