2020-07-05 69 浏览
😎话说今晚姨姨接走左Toby 同Heby去玩,难得有大好机会,我同爸爸就紧系去shopping兼食下正嘢,尖沙咀呢头食嘢真系唔使担心,应有尽有!上网就揾到呢间私房菜小店,食爸爸喜爱嘅中式小炒!🍤蒜蓉粉丝蒸海虾$188 ~呢碟系我嘅至爱,海虾新鲜,只只目测约6cm,够大只!蒜蓉开边蒸,方便食,蒜蓉够入味,份量多,而且粉丝够晒湿润,吸晒蒜蓉同虾嘅鲜味,必食!🐷京都猪扒$88~老公钟意食肉,呢个猪扒份量就够晒,酸甜味适中,猪扒够滑,配洋葱好香!系觉得酱汁多咗少少,个汁打少啲就完美喇!🥬椒丝腐乳炒通菜$58~对于我呢个减肥人士,好怕啲菜好油!呢度菜炒得够香之余,唔会成碟油👍原本想食佢个蒜蓉粉丝蒸贵妃蚌,但系原来要预订,今次食嘅蒜蓉咁出色,下次一定要早啲订先☺️

🍤蒜蓉粉丝蒸海虾$188 ~

🐷京都猪扒$88~

🥬椒丝腐乳炒通菜$58~