2024-07-29
Cafe已全黑装修 型格低调 已经去过几次 价钱合理 食物质素相当唔错😎 所以已经多次到访~◾️水牛城鸡翼 $88Total有8只 非常入味👍🏻 相比一般水牛城鸡翼无咁酸反而带甜 只系微微微辣 好啱我口味!🤍 旁边仲有甘笋条同沙律菜 罪恶感大大减轻◾️芦笋带子墨汁意粉 $129意粉质地软硬适中 墨汁味浓郁 配咗3粒煎香咗嘅带子同翠嫩嘅芦笋 整体份量都唔少◾️自家制烟熏猪腩配黑啤意大利饭 $138意大利米稍为偏淋 不过重味人士应该好钟意!芝士味十分香浓 食到淡淡嘅黑啤味 配上酸酸地嘅青苹果粒🍏 豚腩片烟熏味浓郁 油脂渗晒落晒饭 惹味!◾️Dirty Tiramisu $68非常贴心🤍🤎雪冻左个碟 减慢甜品溶嘅速度Cream嘅比例较多 除咗手指饼 最特别系配搭咗朱古力酱同威化饼 味道非常浓郁👍🏻 食落令口感更加丰富😌可惜咖啡味唔算太浓◾️竹炭黑芝麻鲜奶$48一开始上枱见到系浅灰色 有啲失望心谂一定好淡味啦 点知饮落滑得嚟 芝麻味都算浓郁 最重要系唔甜🖤
◾️水牛城鸡翼 $88
◾️芦笋带子墨汁意粉 $129