由旧舖到新铺,一直都有帮衬开,原因佢哋嘅味道真系非常之正宗。佢哋而家嘅环境upgrade到Private Room, 私隐度好高,可以尽情同friend喺度叹酒,食嘢,倾偈😆1. Cold Cut Selection 有四款cold cut, 仲包括一款48个月Iberico Ham,真系值得一试,入口好香,唔咸2. Seamix Bite有三款鱼包括有鳕鱼,沙甸鱼同埋鲭鱼,佢哋加咗少少胡椒同埋车厘茄做点缀,个层次感几好3. Octopus 一直都系佢哋嘅王牌,八爪鱼入口好林但有八爪鱼嘅弹性,食落去系橄榄油同洋葱嘅香味4. Piri Piri Chicken少少辣,几野味,啲鸡皮好脆,薯仔好香👍🏻最后饮一杯樱桃酒结束,甜甜地好开胃。走之前买咗两支葡萄牙嘅Green Wine比屋企人试吓,佢哋啲酒系可以直接买走的👍🏻👍🏻PS 食饭之前佢哋都有讲一啲葡萄牙故事同历史俾我哋听,真系学到好多嘢🫣

1. Cold Cut Selection

2. Seamix Bite

3. Octopus

4. Piri Piri Chicken
少少辣,几野味,啲鸡皮好脆,薯仔好香👍🏻

最后饮一杯樱桃酒结束,甜甜地好开胃。

Cold  Cut  Selections
Seamix  Bite