餐厅: BRICK LANE (中信大廈)
资讯:

讲到最适合秋天嘅活动,就梗系去BBQ啦,但想再Chill啲,就推介位于金钟嘅BRICK LANE喇!BRICK LANE近期推出嘅秋日启动烧烤派对,就有专人帮大家烧埋嘢食,成班朋友就可以轻轻松松一齐望住维港边食边饮嘢倾吓计,真系Chill到好多朋友。BRICK LANEBRICK LANE一向以地道英国菜式及全日早餐为主打,而每间分店都有唔同主题,其中金钟嘅BRICK LANE分店就设有一个可以饱览维港景色嘅大露台,餐厅仲会定期举办提升快乐指数嘅活动同工作坊,为大家喺用餐同时带嚟欢乐,而今次嘅秋日启动烧烤派对就喺呢个大露台举行。秋日启动烧烤派对坐喺室外,望住维港真系好好feel呀!一坐低店员已经为我哋送上饮品, BRICK LANE提供餐酒、啤酒、汽水、果汁等选择。沙律开胃嘅前菜有青菜沙律、蕃茄沙律、凯撒沙律、粟米沙律,款款都够晒清新!BBQ烧烤食物方面,BRICK LANE嘅BBQ提供纽西兰西冷、羊架、猪肋骨、鸡扒、纽伦堡肉肠、大头虾、鸡髀菇、鸡翼、咖哩椰菜花、青口、菠萝同粟米等。我哋就特别钟意猪肋骨,肉香而且非常juicy,仲带有BBQ最重要嘅焦香味呢!另外,纽西兰西冷同羊架嘅时间

BRICK LANE

秋日启动烧烤派对

沙律

BBQ
烧烤食物方面,BRICK LANE嘅BBQ提供纽西兰西冷、羊架、猪肋骨、鸡扒、纽伦堡肉肠、大头虾、鸡髀菇、鸡翼、咖哩椰菜花、青口、菠萝同粟米等。我哋就特别钟意猪肋骨,肉香而且非常juicy,仲带有BBQ最重要嘅焦香味呢!另外,纽西兰西冷同羊架嘅时间控制得好好,肉质软腍,肉味香浓!如果钟情海鲜仲可以upgrade添,每日提供嘅海鲜会视乎供应有所不同,订位时可以问清楚当日会有咩海鲜供应,而我哋今晚就有花甲、鲍鱼、长脚蟹、带子、蚝同虎虾,相信总有食物啱大家胃口。

主菜
BRICK LANE嘅秋日启动烧烤派对仲有几款主食俾大家追加,包括拿破仑意大利面、鲈鱼同埋波士顿龙虾等,真系够晒丰富呀!

游戏活动
平时带小朋友去郊野公园烧嘢食,最重要系俾佢哋尽情放电,嚟到BRICK LANE,餐厅都划分咗一个小朋友天地,放有唔少玩具同书藉,咁就唔会闷亲佢哋,大人们亦可以有自己嘅metime啦!另外,餐厅亦有气垫球俾大家食饱饱玩吓,郁动之后又可以再食过再饮过啦,真系够晒尽兴!
2022-09-24