餐厅: 鴻星中菜 (MOKO新世紀廣場)
资讯:

一到秋天大闸蟹就好肥美爆膏,好似话今年既蟹特别靓架🦀今日去左ᴍᴏᴋᴏ 既鸿星酒楼食佢个大闸蟹套餐,感觉好似好丰富咁阿· - - · - - · - - · - - ·🦀 皇者大闸蟹套餐 🦀🔸烟鴫胸倂青瓜🔹鲜拆蟹粉小笼🔸蟹肉芙蓉羹🔹清蒸大闸蟹(两皇一后)🔸翡翠炒虾球🔹黑醋霜降肉🔸虫草花浸时蔬🔹窝心姜茶汤丸🔸橙汁1杯· - - · - - · - - · - - ·而家个蟹真系好好食,爆晒膏💁🏻‍♀️依小妹既小知识只系知道有白色膏系蟹公(约5両)而家既蟹公非常之鲜甜,啲膏劲劲劲好食!😋蟹乸就系橙色膏(约3両),都好鲜甜,但蟹公比我感觉更当造一点🤏🏻大闸蟹+埋浙江醋真系鲜味无穷.ᐟ‪.ᐟ‪.ᐟ其他小菜都系不过不失,正常发挥黑醋霜降肉就感觉甜得滞,同埋橙汁有啲唔衬食蟹😂 ‪另外,唔好期待有服务🥹👉🏻👈🏻· - - · - - · - - ·/人均: $525· - - · - - · - - ·
一到秋天大闸蟹就好肥美爆膏,好似话今年既蟹特别靓架🦀

· - - · - - · - - · - - ·
🦀 皇者大闸蟹套餐 🦀
🔸烟鴫胸倂青瓜
🔹鲜拆蟹粉小笼
🔸蟹肉芙蓉羹
🔹清蒸大闸蟹(两皇一后)
🔸翡翠炒虾球
🔹黑醋霜降肉
🔸虫草花浸时蔬
🔹窝心姜茶汤丸
🔸橙汁1杯
· - - · - - · - - · - - ·

而家个蟹真系好好食,爆晒膏💁🏻‍♀️
依小妹既小知识只系知道有白色膏系蟹公(约5両)
而家既蟹公非常之鲜甜,啲膏劲劲劲好食!😋
大闸蟹+埋浙江醋真系鲜味无穷.ᐟ‪.ᐟ‪.ᐟ

其他小菜都系不过不失,正常发挥
黑醋霜降肉就感觉甜得滞,同埋橙汁有啲唔衬食蟹😂 ‪

另外,唔好期待有服务🥹👉🏻👈🏻

· - - · - - · - - ·
/人均: $525