2023-10-30 69 浏览
今时今日揾一间好食嘅打边炉并不容易,今次跟朋友介绍去咗呢间新南苑,真心推介俾大家🤝🤝满足餐。佢个口感丰富多样,有各式各样嘅食物可以供你拣选。每一个菜式都有独特嘅口感同味道,令你尽情享受美食。今次叫左佢既浓香沙嗲汤🤩🤩🤩🤩佢个口感香浓,汤底满溢著浓郁嘅香料味道,令人垂涎欲滴。而我哋选择嘅系鸡煲🐔🐔🐔🐔牛牛拼盘同时令人惊喜,有各种嫩滑多汁嘅牛肉,每一口都可以品尝到牛肉嘅鲜味同嚼劲。时令海鲜拼盘亦都非常出色,新鲜嘅海鲜质感鲜美,带嚟一种海洋风味。🐟🐟西班牙豚肉粒口感多汁鲜嫩,豚肉嘅独特风味令味道更出众。美国极上牛肉同台湾黑椒猪肉脾都有独特嘅口感同味道,每一款都值得一试。海虾鲜甜多汁,配合酱汁更加提升咗它嘅味道。而且餐厅仲有Now Tv足球赛事到凌晨两点,你可以一边欣赏足球,一边享受美食。餐厅内仲有好多figure可以供食客欣赏,增添娱乐气氛。🍺🍺🍺🍺

海虾鲜甜多汁,配合酱汁更加提升咗它嘅味道。