2020-10-31 88 浏览
天气冻咗,除咗打边炉,食吓辣嘢都唔错㗎,但个个都食辣嘢,唔通个个都食得辣嘢咩!好似我哋同埋M妈嚟到尖沙咀嘅麻辣派对食晚餐,M妈一向唔食得辣,好彩呢度嘅辣度可以自己选择。为咗提升佢辣嘅程度,我哋一于叫大辣啦!讲笑姐,我哋只系叫咗小辣。餐厅主要分为4大菜式:重庆铜盘烤桂鱼、水煮系列、香锅辣子系列同泡椒酸辣锅系列,选择都唔少别!派对口水鸡鸡肉嫩滑,肥瘦度适中,而口水鸡最重要当然系个酱汁啦!麻香味浓,非常惹味。红油火鸡肾火鸡肾系一个好难入味嘅材料,但呢度嘅麻辣汁够浓,辣味够香,火鸡肾爽口弹牙,唔错!山城回锅肉回锅肉可以话系好多人第一个接触嘅川菜,一属肥一层瘦嘅回锅肉,油香十足,好好味呀!干扁四季豆四季豆炒得好有镬气,仲有猪肉碎同香料,口感丰富,配饭一流。(记住Like同Share畀朋友)By A姐M佬 玩乐日记

干扁四季豆
四季豆炒得好有镬气,仲有猪肉碎同香料,口感丰富,配饭一流。
干扁四季豆

(记住Like同Share畀朋友)

By A姐M佬 玩乐日记
2020-10-29