2023-12-23 1659 浏览
今次我去咗间餐厅试咗几款佢哋嘅签名菜,开心到飞起!🌟秋香的煲仔饭真系卖相掂咗,盐烧白鳝煲仔饭啖啖鱼肉,香辣牛肉煲仔嗑落去皮脆肉嫩,真系食指大动。😋摆喺眼前嘅沙律新鲜喺玻璃碗𠮶阵就已经见到,一啖入口清甜得嚟不会太油,真系做到健康又开胃。面豉汤饮落去嘅时候完全冇得输,蚬肉新鲜、海鲜足料,仲有种回甘嘅感觉,简直系满满嘅诚意。再讲下精选炸物啦,日本爆春多卵鱼外皮炸得啱啱好,一啖咬落去鱼卵嘅味道喺口腔里爆开🎉,简直系太过瘾啦!而啲软壳蟹明太子呢,千万唔好以为佢会好油,炸到刚刚好嘅薄脆包围住𠮶珠滑嘅明太子酱,加上点缀嘅薯条成件事就更加完美。到底咩叫匠心独运,今次食完至信手到擒来。秋香餐厅仲有个大卖点–服务态度好,老板娘个人情味令整个食饭过程变得更添温暖,食得开心,食得舒服,我约定你,下次再嚟!👍
今次我去咗间餐厅试咗几款佢哋嘅签名菜,开心到飞起!🌟
到底咩叫匠心独运,今次食完至信手到擒来。