山长水远入到嚟科学园,紧系饮饱食醉先走人喇!去咗呢边几次但我都系第一次去食呢间韩烧- 梨满园!因为价钱好抵只需$198起!佢吸引我其中之一嘅原因就系门面好干净,座位阔落!坐得舒服,就可以慢慢食喇🤭!今次唔想谂拣食咩所以拣咗顶级韩烧放题!话明顶级,即系咩都有得食😂😂!!包括海鲜、刺生、寿司、鸡、牛、猪、蔬菜等!!仲有好几款炸物、煲类同滋味小食!真系数都数唔完!嚟到梗系先拣咗炸物薯条先啦!边食边等佢出菜!薯条热辣辣新鲜炸起,外脆内软,流口水了!!!另外呢度嘅肉类选择多好多,我哋差唔多款款都嗌咗啲嚟食 🤤🤤当中最钟意嘅就系猪颈肉!烧完之后非常爽口,加埋汁酱一齐食真系一个享受😍😍😍!另外,海虾新鲜大只!带子晶莹剔透,朋友仲叫左生蚝食,一d 都冇腥味,呢个价钱任食新鲜生蚝真系抵👍 !!另外我仲叫咗我最爱嘅韩式粉丝炒粉丝!呢度抽得好惹味,真系一路食一唔赞!粉丝口感烟烟韧韧,加上麻油香!有啲后悔太迟先order 佢,搞到劲饱食唔晒😌😌😌!!呢个真系必食推介!另外饮品方面,虽然选择唔系话好多,但口味都颇为特别! 而且仲有狮威啤酒任饮!!加入喺呢度行到好攰,再同朋友嚟呢再打牙骹,真系一个唔错嘅选择!🥳

另外饮品方面,虽然选择唔系话好多,但口味都颇为特别! 而且仲有狮威啤酒任饮!!加入喺呢度行到好攰,再同朋友嚟呢再打牙骹,真系一个唔错嘅选择!🥳🥳