2020-12-13 246 浏览
💛💛💛💛💛💛💛💛🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡星期六放工约三点,早餐午餐都未食,就专程黎到佐敦食吉列牛,本身以为要排队,好彩唔使,唔系会饿死我😂 好快已经决定好食咩,叫咗招牌板烧吉列牛$108再加$20set,有埋秘之饭素同枫糖流心蛋。😋整体都唔错,价钱亦唔算贵。******************************吉列牛牛肉唔会太肥,烧起都好juicy,唔会变干柴😛但牛味略为唔够浓。******************************流心蛋亦好香,有枫糖甜味。likelike👍🏿******************************饭就普普通通地好味🤣🤣******************************安排入座时,店员非常有礼貌,亦会主动添水同加蜡烛。赞👍🏿
💛💛💛💛💛💛💛💛🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡
星期六放工约三点,早餐午餐都未食,
整体都唔错,价钱亦唔算贵。
吉列牛
流心蛋
亦好香,有枫糖甜味。likelike👍🏿

就普普通通地好味🤣🤣
安排入座时,店员非常有礼貌,亦会主动添水同加蜡烛。

2020-12-12
  • 板烧吉列牛定食