2022-08-22
#chuchuinjordon—𝗠𝗲𝗻𝘂 𝗼𝗳 𝘁𝗵𝗲 𝗱𝗮𝘆 ☁️🍗酒肉朋友 - Dinner buffer in The Astor🍡—成日听人讲Eaton自助餐性价比好高🤭第一次夜晚黎食用餐时间1830-2130🤤足足有成3个钟 讲真真系好够时间食♡食物种类真系超多😆媲美好多酒店海鲜方面有齐龙虾🦞生蚝🦪虾🦐面包蟹🦀青口➕螺种类超级多✨✨💞当然排队人龙系长 但人手够 都好快攞到💓质素方面不过不失😣略嫌面包蟹无肉😣生蚝无海水味同比较瘦😖〰️♡日式刺身几鲜🤤💞寿司我就太饱无试连前菜小食种类都超级多有天妇罗档口🍤但好似炸虾鸡软骨呢啲比较受欢迎既种类Fill既时间好慢…师傅都炸得比较慢😖♡西式既扒类🥩比较鞋..反而酱就分好多种意粉质素一般啦但side dish好多都好好食🥕🥦🌽♡中式有好多粉面..但好饱无机会食有片皮鸭 试左旧无咩皮🥺🥺烧味几高质🤤🤤肥叉 腩仔都高水准不过海南鸡就同切鸡一样咁款🤣♡饮品方面每人包2杯 可以叫asahi〰️有2款特饮 觉得普通茶水会好饮啲♡甜品方面有超多我坐个个位就对正甜品位🤍都试左几多😋😋💓个人认为即整crepe比较吸引➕会令人想encore窝夫太脆身 唔够蛋香〰️
𝗠𝗲𝗻𝘂 𝗼𝗳 𝘁𝗵𝗲 𝗱𝗮𝘆 ☁️🍗
但食物质素又唔觉得好出色😣😣
同行既就认为lunch比较抵食啲🤔
因为佢地一个月之前黎左食lunch buffet
食物大多一样 但价钱系大概$3xx
🤭🤭大家可以参考下 黎食个lunch buffet都无妨✨✨🤤
Weekday dinner buffet🍡〰️
Adult 💰$618
Kid under 3 or Elderly over 60 💰$448
w/ 10% service charge✨
❄️extra bday cake $88🍑🎂
📍The Astor
Level B1, Eaton HK, 380 Nathan Road, Jordan
🌈🥨welcome to follow my foodie ig @eating.chuchu