2023-06-04 43 浏览
校长烧肉日韩料理 - 大埔今日放工同妈妈喺屋企楼下食烧肉 其实校长烧肉我哋都食过好几次 贪佢选择多 有齐沙律/烧肉/火锅/热食/炸物/刺身/寿司/甜品凉食除咗有沙律之外 有妈妈最钟意食嘅冻青口同冻虾 而且青口几鲜甜 妈妈食左廿几只 满足哂佢青口瘾烧肉嚟讲我最钟意食佢嘅金沙骨/辣鸡翼同埋麻辣牛肉片 虽然腌味都系差唔多 但系腌得好味另外唔使担心烧肉只得肉食 呢到仲提供蕃薯仔/瓜类/鸡髀菇/菠萝等等既蔬果可以烧 特推烧菠萝解腻热食已经有煮好咗嘅金银蛋苋菜 咕噜肉以及炸物等等 刺身我哋尤其钟意食佢嘅牡丹虾 超大只厚肉 而且值得一赞嘅系呢度嘅寿司好多选择 而且味道都真系好唔错 媲美出面嘅寿司店质素而饮品呢度除咗有一般纸包/罐装饮品同埋自制茶类之外 亦有啤酒任饮 亦有大量甜品选择餐厅名称:校长烧肉日韩料理地址:大埔广场地下及1楼全层#相机食先 #手机食先 #foodie #food #foodpic #foodphoto #yum #yummy #delicious #tasty #hkfood #香港美食 #美食 #hkig #ighk #大埔 #烧肉放题 #校长烧肉
校长烧肉日韩料理 - 大埔

热食已经有煮好咗嘅金银蛋苋菜 咕噜肉以及炸物等等