2020-03-11 7962 浏览
二月嘅时候见有特别crossover, 又够咁啱book到位,三千蚊都就决定试试有几顶级。食完餐饭之后觉得。。。其实环境都唔错,对住师傅全部坐满都系十个人,少人少D机会传染武肺 XD 负责招呼同介绍位哥仔都好尽力同每位客倾偈讲吓笑搞下气氛。开头嘅菜式都正常:开胃菜,清汤,拖罗,一路去到高潮位嘅Signature 海胆热狗都另人期待。但系由雪蟹开始就有D黑人问号嘅感觉。。明明Show 俾我地睇既系三只巨蟹好似好震撼,但系上碟嘅时候得返一节蟹脚(见图),其他部份呢??之后个饭仲同我地讲要唔要加牛肉(当然要再加钱),如果唔系就得白饭鱼捞饭...!?(有图)最后上个生果。。竟然系一片苹果同橙。。。咁样就跌咗3000。。(其实系x2。。因为要请朋友)只可以讲呢个价位可以有好多稳阵嘅选择
食完餐饭之后觉得。。。

最后上个生果。。竟然系一片苹果同橙。。。
咁样就跌咗3000。。(其实系x2。。因为要请朋友)

只可以讲呢个价位可以有好多稳阵嘅选择
北海道雪蟹