2011-09-19 22 浏览
新世纪广场嘅假日系无啖好食, foodcourt又坐爆人(食嘢、等人、睇电视、等公园开门), 间间食肆都要等位, 就系原本upset到宁愿去酒店食tea buffet都好过留在E道迫餐死嘅情况下......却发现这店铺, 这无人排队...立即有枱的餐厅。侍应引领我们去转角正方二人卡座, 玻璃直落, 无论我地望出去定人地望入嚟都会睇得清清澈澈......高清模式下午茶由$19至$50不等, 款式由大路西多士到小巧8寸pizza都有。黑椒鸡扒煎蛋饭$38...跌荡荷包蛋令人有些「食」欲暇想, 有一笃爆液的冲头, 而且很想把它与黑椒汁水乳交融地混入口里吃。 结果却是一败涂地, 因为黑椒汁没有黑椒的粗犷香味, 蛋也没有应有的蛋黄香味。色彩杂锦薄pizza$48...价钱略贵但送到来却有一番新希望, 薄脆得来带有新鲜面粉香气的饼底, 虽然馅料带点雷人 鸡肉肠、杂椒、芝士, 但以新鲜,原始,即制取胜叫做下午茶餐, 但是饮品要加钱才有。

鸡肉肠、杂椒、芝士, 但以新鲜,原始,即制取胜
叫做下午茶餐, 但是饮品要加钱才有。
2011-08-27
  • pizza