🐈✨✨✨✨✨✨✨✨🍽 The Pantry & Chips Republic📍旺角Moko Mall 4楼 436-438号舖每次去moko行过呢间餐厅都一定会见到有人等紧,都几想试佢个pancake不过平时其实都唔会想特登去食呢啲大份甜品类嘅嘢食 (硬系觉得正餐食甜食好怪,当佢系甜品又太多,最岩早餐食但我想睡到3点🤷🏻‍♀️)上个月约屋企人去moko睇戏咁岩屋企人有商场coupon + 拎到餐厅飞就试咗\(//∇//)\3个人share可以试埋佢其他嘢又可以食pancake 🥰所有嘢都算有水准!!👨🏻‍🍳🤳🏻 Tiramisu Pancake $116 ❤️‍🔥空气感十足🥹🥹食pancake 最钟意摇个碟睇住个pancake震震下😹😹😹食落口好软熟入口即溶!! 啲cream又好滑🥰Tiramisu 味配个朱古力酱甜度刚刚好~ 仲有生果 入口小清新( ´▽`)好满意\(//∇//)\❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥👨🏻‍🍳🤳🏻 MO Burger $96系好好食停唔到嘅安格斯牛汉堡个牛厚得嚟锁到肉汁 系我好钟意嘅一个卖点!个包烘热咗脆脆地 加埋微甜嘅软身洋葱 仲有好邪恶但系真系好好味嘅千岛酱🥳好怕食到啲
🐈✨✨✨✨✨✨✨✨
🍽 The Pantry & Chips Republic
📍旺角Moko Mall 4楼 436-438号舖

3个人share可以试埋佢其他嘢又可以食pancake 🥰

所有嘢都算有水准!!
Tiramisu  Pancake

空气感十足🥹🥹
食落口好软熟入口即溶!! 啲cream又好滑🥰
Tiramisu 味配个朱古力酱甜度刚刚好~
仲有生果 入口小清新( ´▽`)
好满意\(//∇//)\❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥
MO

👨🏻‍🍳🤳🏻 MO Burger $96
系好好食停唔到嘅安格斯牛汉堡
个牛厚得嚟锁到肉汁 系我好钟意嘅一个卖点!
好怕食到啲太干身嘅burger搞到要一路食一路饮水 呢个burger 完全冇呢个问题✨✨
White  Wine  Mussels

👨🏻‍🍳🤳🏻 White Wine Mussels $96
青口新鲜
我钟意个汁 点包好好食 😂
相对上佢其他嘢食太出色😂😂
(Or我比荃湾某间Cafe嘅忌廉蓝青口竉坏咗😂)
Sour  cream  works  chips

👨🏻‍🍳🤳🏻 Sour Cream Works Chips $52❤️‍🔥
有spircream、牛油果蓉酱
清新开胃
呢个价位算抵食😳😳
妹妹唔钟意食牛油果但试完都话钟意食 应该系因为个sour cream嘅配搭 + 唔系超多牛油果摆入口嘅感觉所以佢接受到🥳 我就好钟意🙈

餐厅都几大啲位算阔落,我下就走坐窗边有啲阳光望住moko个游乐场食感觉几好☀️☀️☀️ 建议几个人去食食到burger又可以试pancake(坚持一餐人面要有咸主食嘅人! 🙋🏻‍♀️)Pancake真系值得试😋
Tiramisu  Pancake
MO