2010-04-03 20 浏览
寻晚(2-4-2010 Fri)同男友食完饭,o系佢公司睇埋唐伯虎大结局后至返屋企,行去搭车时,觉得个肚好似好空虚咁,于是提议食甜品,行经义顺,男友话食炖奶,唔好挂,晏昼至食完,而且又唔平.咁我o地一直行,中途见到有一间,行去睇睇,男友见好似好一般,有门口贴有老板娘分别同蔡生,林晓峰夫妇影o既相,男友问一句,咁代表咩o野?唔代表呢间好食.哈哈.咁我o地继续行.行到,见到呢间,咁入去啦,唔知食咩好,睇吓睇吓,都系o个啲咩榴梿金露,唔系好想食,我就叫个芦荟椰果凉粉加奶,男友要个冻芒果西米.o黎到喇,我o既都算几靓,有黑色,白色同半透明o既正方体,我第一次食芦荟,味道麻麻啦,椰果唔使讲,凉粉甘甘地,呢个唔够冻,令我觉得味道麻麻,食唔晒,畀男友食埋佢.男友o既芒果西米好够冻,佢就大赞好味.埋单$37.00
唔好挂,晏昼至食完,而且又唔平.

男友o既芒果西米好够冻,佢就大赞好味.

埋单$37.00
$18.50