2023-12-08 137 浏览
唔太肚饿谂住去cafe食d轻食饮杯野chill下,search到In Depth, 个feel几文青下,仲有室外座位,空间感几足~🤩✨Bon Bon Chicken - 个蛋黄酱同焦糖苹果都系佢地自家制,个酱几light,同个棒棒鸡都几夹;个焦糖苹果焦香味好浓,要夹个鸡一齐食balance返就刚刚好,几有特色!👍✨伊藤久右卫门宇治小绿Dirty - 靓女店员会喺我地面前倒个抹茶落去d奶到,望住杯Dirty变色真系几治愈😸佢suggest我地尽快饮用,享受杯Dirty嘅最佳风味🧡一入口真系好creamy,抹茶味甘香而不涩🍵✨Allspice Latte Macchiato - 卖相好Winter & 圣诞气氛😻咖啡落左自家制嘅Allspice糖浆,香料味几突出,但又唔会盖过左咖啡味😋