2012-03-10 9 浏览
果日约左frd 响红磡食野, 谂住来来去去都系果d, 点知行行下又比我发现到新大陆㖞! 令到我既BURGER又瘾发作~ 好彩唔便等位姐~我最怕排队架喇! 间店好似话系新开的, 叫bs burger, 招牌手打牛肉, 一入去坐底见到wall 上面有d 公仔画做主题, 好靓好有法国小店feel~~ 突然好挂住法国呀!!!!因为肚仔都几饿, 入到去我同个frd 就一口气点左几样野食, 样样试d~~我地点左: 1) bs招牌汉堡- 即系牛肉汉堡, 第一啖有d 难咬因为个包都几大个, 好多肉汁, 我系牛魔王, 对牛肉要求都几高, 估唔到汉堡都有肉香, 个老板应该都几揼本! 赞! 另外d 夹包既沙律汁都ok, 甜甜地, 冇出面果d 咁得个酸字. 2) BBQ豚肉汉堡 - 我个frd 食, 佢话好食, d 肉好淋, 个汁好惹味~~ 我试左一啖, 都有同感, 几创新, 可以一试! 3) 蟹柳蛋沙律 - 卖相都几好, 名清新, 竟然加左蟹棒! 即系食蟹棒sushi 上面果好甜果件, 个蟹柳蛋沙律都几有质感, 汁够滑, 唔腻!4) 牛油粟米 - (唔记得影) ok good, 粟米好香牛油味, 仲烤过的

好彩唔便等位姐~我最怕排队架喇!

我地点左:

1) bs招牌汉堡-

即系牛肉汉堡, 第一啖有d 难咬因为个包都几大个,
bs招牌汉堡 - 块牛好厚, 有牛味㖞!
2) BBQ豚肉汉堡 -

BBQ 豚肉汉堡
3) 蟹柳蛋沙律 -

蟹柳蛋沙律
4) 牛油粟米 - (唔记得影
ok good, 粟米好香牛油味, 仲烤过的, 好香口, 粒粒卜卜脆~

5) 水牛鸡翼 -

ok, 但我觉得甜左d, 唔够辣, 如果d 酱辣番d 会好味好多~
水牛鸡翼
6) 薯格加芝士

见到隔离枱叫左话好食, 我地又叫黎试下
点知原来好好味架!!! 惊喜之作! 薯格好脆, 芝士味好浓, 一定要试下, cheese lover 至爱!
薯格加芝士
原本谂住去隔离食糖水的, 点知食完薯格已经冇位lu~~~~好饱!
下次再黎试埋其他包先! 我见佢有个西餐set 都几受芝欢迎, 睇落好grand 咁, 好似几得!

另外铺头d人都几nice, d 姐姐仔有求必应, 又会细心递上餐纸, 今时今日有咁既服务已经好难得啦!

题外话/补充资料: 套餐每人都系40蚊左右都ok 抵食! 整体都几满意, 如果日后有多d 野食选择同埋有咖啡饮咁就最好喇! :D
2012-03-07
bs招牌汉堡 - 块牛好厚, 有牛味㖞!
BBQ 豚肉汉堡
蟹柳蛋沙律