2018-09-06 68 浏览
临近收工几个同事都话想去打边炉,其中一位同事就介绍左去位于大角咀呢间表叔火锅, 佢之前食过话性价比高好啦。。。咁我哋就一于去试试, 入到餐厅侍应都好有礼貌, 有招呼,帮我地加水,然后介绍 美食给我地, 首先我哋点咗一份赤贝刺身同水母刺身,水母刺身爽口鲜甜, 第一次食 印象唔错, 赤贝都好新鲜,没有腥味 所以我哋决定再encore多一份, 今次都系嗌返赤贝刺身,水母刺身, 带子刺身 口感 唔错,非常鲜甜, 同埋生蚝,生蚝都唔错,好新鲜海水味重,size又够大,肥嘟嘟, 食完头盘我哋就点咗个 酸菜煮鱼汤底, 配料很多, 鱼汤鲜甜, 仲有水晶粉跟埋, 价钱唔贵, 仲有咁多份量,绝对抵食 之后我哋嗌咗细嘅手切肥牛,肥牛雪花均匀,入口即溶, 又系要再encore嘅食物 之后我哋嗌咗午餐肉条,即炸响铃, 乌冬, 食物都系非常新鲜,而且份量亦不少, 整体成餐 我畀90分, 最后 仲有哈密瓜送上,非常贴心值得再嚟
值得再嚟