2018-02-23
2096 浏览
早排无意中误打误撞入左呢个商场,上到1楼本身看看好像也没什么店铺开门正想离开,就在大家乐旁闻到好香的鸡蛋味!最后转个弯见到有间新开红纸都未撕下来的小食店画得又几好,食物又系咪得先?个位都几入,闻到鸡蛋香再望下见牌先知有野食店舖外形睇落应该花左唔少心思。当天还是试业,去到老板介绍左个朱古力味,咁就决定朱古力!佢个朱古力系一粒粒的,唔系同蛋浆沟埋一齐,所以分别食到有微微蛋香,朱古力都几香,选料应该不错,重点!重点!重点是:我钟意的口感!系脆口的!最怕食到软林林好似面包咁嘅鸡蛋仔!估唔到咁都揾到惊喜。最后因为系同朋友分享,唔够喉,又未到晚餐时间,所以买多左份伯爵茶味,张相影得唔好,因为朋友已经met左几旧我就觉得可以浓d,朋友就觉得刚好,食野始终个个人口味唔同,个人喜欢朱古力♪(´ε` )开店后应该会有其他野买(目测有格仔饼机,不过无开口问),支持下年轻人创业同香港小店,会再来试有没有其他味道/食物。希望到时一路keep到个品质
最后转个弯见到有间新开红纸都未撕下来的小食店
画得又几好,食物又系咪得先?
个位都几入,闻到鸡蛋香再望下见牌先知有野食
店舖外形睇落应该花左唔少心思。当天还是试业,
去到老板介绍左个朱古力味,咁就决定朱古力!
张相影得唔好,因为朋友已经met左几旧