1K
2016-07-04 264 浏览
其实系呢条街食甜品真系有好多选择,叫我去拣都唔知点拣好,朋友时常看住open rice 好快就拣了这间甜品店,入到去望到D装修就好似令你置身在一个好有欧陆feel 嘅空间感觉!朋友推荐我棉花堡系列,但我对棉花糖麻麻地,于是叫了另一款特色甜品,窝心一刻$98因有心太软丶Pheromone窝夫、朱古力窝夫、同雪糕,而雪糕有四种口味选择,朱古力,云呢拿丶曲奇、绿茶,今次朋友拣了绿茶口味,一个选择就可以一次过有多种口味品尝!分量更足以两人一起完成!制作需时!望下四周,同朋友倾谈一会儿后主角上枱!两大块窝夫在下,在窝夫上面有一球绿茶雪糕丶同朱古力心太软!厨师好细心地将窝夫切开4份,刚刚好绿茶雪糕系其中一份上,雪糕软滑,配埋香脆窝夫一冻一热入口,直的不错!另外朱古力心太一切开,里面嘅流心朱古力已经认不住从里面冲出来!同窝夫一起入口又有另一种幸福嘅感觉!不消片刻已同朋友吃完!完来除了棉花堡系列外,重有窝夫系列值得推介比大家!
其他