2017-12-19
出开炮台山攞野 经过见到呢间寿司刺身外卖店好似都几似模似样咁💁🤔反正未食lunch 咁就入去试下啦!见到个餐牌好多choices 刺身丼 咖喱饭 最劲系连蛋包饭都有🙉🙉😂不过惊整得唔够流心 所以我都系试刺身丼稳阵d😛要左个三文鱼帆立贝刺身饭 因为唔熟路所以就系店入面立食算lu 立食既地方唔算好大 L型既枱 都可以企到四个人既!我今日食果阵就霸哂成张枱😂所以好阔落等左5-10分钟左右 刺身丼黎啦😍😍wowww份量好多wo 数数有成四粒large size帆立贝 六片三文鱼 仲有d蟹籽配菜 望落都好正咁👍食左样样野都好新鲜 尤其系帆立贝 又有厚度🤤无雪味 如果三文鱼都厚切就不得了啦🤤 $68黎讲都几抵食 啊!个寿司饭既醋份量都几准确 at least岩我口味 黏度够又香 最尾食哂d刺身仲净左三啖饭 我都空口食埋佢🤓原来湾仔都有分店😯😯湾仔近我好多😂下次再encore先🤓🤓🤗
三文鱼帆立贝刺身丼