2022-11-13 43 浏览
🙋🏻‍♀️铜锣湾 - 立鮨初体验好味指数:🌕🌕🌕🌕🌗回头指数:🌕🌕🌕🌕🌘呢间企系度食嘅寿司店想食好耐 !最近lunch 终于同朋友食咗啦!有趣嘅体验😋⛩ 讲下个环境先,好喜欢呢间立鮨嘅楼底好高,空间感好好,令人好舒服!企系度食有个好处,就系无櫈,唔逼好自由~👍🏻企正系寿司师傅面前,又可以同佢地倾下计。🍣 寿司方面,用料新鲜,寿司饭调味刚好,不会太酸。重点简介一下,✨白子军舰✨!平时食开寿司郎好小食到,朋友介绍系鱼嘅精子,但好好食所以试左,原来白子好creamy,估唔到无咩腥味,系口到爆炸咁💥,必试。🤩🤩🤩试左几款海胆,海胆手卷成条都有海胆,啖啖海胆鲜味。手握寿司的北海道海胆对比手卷的偏结实,喜欢的!😋😋😋火灸左口鱼基本上去到边都要试,入口即化,油嘅甘香令人回味☺️☺👍👍👍迷煲鱼子海胆杯系性价比高之选!劲大碗鱼子,大大啖食又得,加落寿司食又得,得左!😎😎玉子🤤都推荐!好多蛋汁加埋系暖暖的,好幸福!总结:立食有趣,多了份自由轻松的感觉,寿司质素高,188食10件定食,免费加汤同沙律,抵食!
🙋🏻‍♀️铜锣湾 - 立鮨初体验
好味指数:🌕🌕🌕🌕🌗
回头指数:🌕🌕🌕🌕🌘

🍣 寿司方面,用料新鲜,寿司饭调味刚好,不会太酸。

玉子🤤都推荐!好多蛋汁加埋系暖暖的,好幸福!