今日黎到铜锣湾立鮨食寿司,地点邻近地铁站,非常方便😃店内大概可以坐20人,装修都好有日本特色,好似去左日本居酒屋咁😆立鮨虽然好似系立食,但其实都有位坐,空间可能会比较细唔算好坐,不过野食就真系唔失礼啦有几款寿司盛,唔单只款色多,价钱仲好合理,就好似➡️”严选火炙盛合”,有三文鱼,带子,左口鱼边,中拖同松叶蟹,当中火炙带子爽口弹牙仲要鲜味十足,中拖油脂分布都好靓,轻轻烧过一啖咬落去鱼油爆哂出黎真心唔错😍除左火炙,我地仲叫咗个➡️”特上吞拿鱼盛合”,当中有赤身,中拖,大拖,碎葱吞拿鱼腩军舰,赤身虽然无咁多油脂,但都好新鲜,鱼味比较突出同有咬口,大拖就真系好出色,入口即溶,相当好食👍🏻👍🏻另外,小食其实水准都唔错,我地叫咗个➡️”樱花虾玉子烧”,蛋同樱花虾混合嘅玉子卷有阵阵咸香鲜味,再加埋满满嘅鱼籽同蛋黄酱,非常吸引😋😋🔸严选火炙盛合 ($112)🔹特上吞拿鱼盛合 ($170)🔸樱花虾玉子烧 ($25)
今日黎到铜锣湾立鮨食寿司,地点邻近地铁站,非常方便😃

严选火炙盛合

特上吞拿鱼盛合

樱花虾玉子烧

🔸严选火炙盛合 ($112)
🔹特上吞拿鱼盛合 ($170)
🔸樱花虾玉子烧 ($25)

2023-02-27
严选火炙盛合