2018-12-26
日式荞麦鲜奶茶加珍珠 $29.我觉得哩个好特别 一黎我未饮过哩款台式饮品 二黎本身我对荞麦茶有种情意结♥️.个种感觉有d似饮燕麦咁既感觉 几健康 叫左微甜 所以完全唔觉得甜 冲得几香滑下 我个得个珍珠几烟un 几有咬好 好食过黑糖珍珠 其实加$3就有珍珠 都几值得去加.我觉得配燕麦哩杯野饮应该会有101分🤣劲健康布朗珠珠黑糖鲜奶 $28.又一台湾过江龙到左香港啦😍好好彩佢系港岛 所以地点几方便我 一出天后地铁站就见到啦.铺位好大 有得差电有得坐有打卡位 不过我几廿岁人自己就唔会自拍啦 帮食物影相都唔错既🤣.新开张有劲多优惠 由宜家去到boxing day有7折优惠 超抵饮呀😍有劲多选择 当然我拣我头号至爱 黑糖珍珠鲜奶啦♥️.$28折左都系$20 唔系唔试呀嘛🤣唔会话太多冰 饮2啖就冇晒 黑糖味都几够 唔会话好甜 都有挂杯既黑糖纹 而且珍珠份量好多 仲有cute爆既饮管😍😍其实味道同我之前饮开个d都差唔多 行过可以试下呢☺️迟d介绍多一款几特别既俾大家.
我觉得配燕麦哩杯野饮应该会有101分🤣劲健康
布朗珠珠黑糖鲜奶 $28