2014-03-29 3628 浏览
食7:30-9:00pm5个人,$179/位从未食过咁差的放题食物差、服务极差果d点菜纸是完全没有意义,因为我画左的食物,一系要画多两次先来部分,一系就冇叫都俾。完全系佢厨房整到乜,佢就求其放底d野食俾你。头一转order仲有得食下,再order,开始帮佢计时,等左半个钟都冇,屋企人又要扮斯文,但我发现做文明人系冇用,要向强国人学习,不过太嘈,我又未练习好成为强国表妹,所以只能港式投诉,佢先俾小小你想食的东西你。见势色唔对,即刻加多多order,不过始终叫十样来三样,仲要等好耐。可能要唱「好心呢....福心呢....」先有得食。同样,d野食又系去晒第张台,我隔离都走左咁耐,成半个钟,跟住佢拿一堆食物来话系果张台,我话我都有叫但系咁耐都冇野食,个侍应都唔肯俾我,跟住转头求其俾d我冇叫的野食,呢d真系一流服务。落剌身order落左5次,来3次,仲要得六成,食物唔新鲜,咁好在佢冇来,唔系都唔知点食,唔食又话浪费。但唔通觉得唔好食都要夹硬食咩?虽然都有d熟食,不过我唔系食开味精,所以唔可以话好好味啰,叫做好过冇野食。谂住叫d炒饭,寿司饱下肚。5个人,落左order4次,只来了5件三文鱼寿司,都
食7:30-9:00pm
5个人,$179/位

从未食过咁差的放题
食物差、服务极差

完全系佢厨房整到乜,佢就求其放底d野食俾你。

谂住叫d炒饭,寿司饱下肚。5个人,落左order4次,只来了5件三文鱼寿司,都9:45,唔等啦,返屋企瞓,留留第二朝空肚食早餐算。

眼见人地果台真系好多野食,可能我唔来惯,又唔系熟客,真系唔系熟客唔好帮衬,最大可能系我冇攞部机出来影相同天生样衰,衣著唔够in,真系大乡里,所以就算佢帮我入左单,都唔等如要俾野食我,亦唔需要好好招乎。
我知错了,打扮老土个样衰得来善良唔好去mk食野。
$179唔系平,但系仲衰过同贵过逐碟叫,真系冇钱或唔舍得,唔好出街食。
2014-02-22
庆祝纪念