1行7人收工揸车入黎食泰菜朋友们食开个个赞口不绝 所以生日都走入黎食饭天气热 拿拿声整番支啤酒店员攞埋冰杯 帮手倒酒好有礼貌 而且好亲切 感觉非常良好我地餐牌都唔洗睇 想食乜就叫半只海南鸡 加油饭 海南鸡好正宗 无骨 好嫩滑 而且啖啖肉好鲜味!生菜包 d肉落埋香草一齐炒 炒到好香 用生菜包住 口感一流冬荫公 有大虾 味道不太酸不太辣 好开胃 大锅大概有8碗 人人有份 唔洗争生虾剌身 大大只 够肉地 咬落新鲜爽口!酱汁不会盖过虾的鲜味 冻冰冰好正!!杂锦串烧 啖啖肉不会烧到干争争 配上沙嗲汁 风味极佳炒椰菜苗 唔系度度地方有得食 椰菜苗嫩绿新鲜 加上蒜及酱汁同炒 真系好好食!粉丝大虾煲 大虾切开半边 人人一半只 粉丝好入味 够干身 不会炒到1 petpet!咖哩海鲜煲 因为大家都想食呢度既蒜容包 所以特登嗌个咖哩黎食!咖喱入面有虾同尤鱼 咖喱好香 不会辣 有点椰香 加落脆卜卜蒜容包上食 配合得好好!椒盐濑尿虾 1早打电话黎叫师父整 师父特登去码头买新鲜手臂咁长濑尿虾!!濑尿虾剥开 啖啖肉 不会痴壳 好新鲜 椒盐炸得好香脆好正!除左啤酒 友人仲叫左椰青!不会太甜 也不淡~味道适中 清甜~椰
1行7人收工揸车入黎食泰菜
朋友们食开个个赞口不绝 所以生日都走入黎食饭
天气热 拿拿声整番支啤酒
店员攞埋冰杯 帮手倒酒
好有礼貌 而且好亲切 感觉非常良好
我地餐牌都唔洗睇 想食乜就叫
生菜包 d肉落埋香草一齐炒 炒到好香 用生菜包住 口感一流
杂锦串烧 啖啖肉不会烧到干争争 配上沙嗲汁 风味极佳
除左啤酒 友人仲叫左椰青!不会太甜 也不淡~味道适中 清甜~椰肉亦清甜爽口!
最尾仲食埋芒果双色糯米饭做总结~非常满足!
本身我极喜欢食泰国菜 呢度食泰菜好食过系泰国 令我地十分惊喜!总厨师系正宗泰国人 听讲好多用料系泰国飞机空运 而且非常新鲜~所以特登入黎西贡食都觉得值得!埋单7位$19xx~每人$300有找!
庆祝纪念
生日