2024-09-03
最多又最正嘅牛火锅放题系哂度😝几间分店都试过,今次去最少去但劲多人嘅尖沙咀分店,位置极方便,系the one隔离!!6点半已经坐满咗一半,我哋要坐入少少,入面冷气超正😗一坐底一定一要嗌咗汤底先😂如果唔系等好耐先有得食!今晚拣咗香辣沙嗲同蕃茄猪骨汤底😚食牛最match系里2个!我朋友觉得蕃茄汤底偏酸,但我又觉得中和食得肥腻嘅感觉!我几钟意😝外面有冷盘区(麻辣鸡软骨,腾椒鱼皮,螺肉,中华沙律,醉鸡翼尖,猪手,生果)好多拣❗️❗️❗️熟食区有台式肉燥饭,椰汁雪耳红枣糖水,麻辣小龙虾,炸馒头(竟然有🥹👍🏼,落劲多炼奶,超正)打边炉区有炸芋头,鱼皮,响铃,炸枝竹,炸午餐肉,超丰富🎉菜呢都好超过8款你拣,今晚主打食水莲(竟然有🥹好钟意索哂啲汤),紫羽衣甘蓝,冰菜!!都系有啲比较少见嘅😍仲有丸,长条蟹柳,风琴豆腐添👍🏼👍🏼超多…..甜品区都好有多选择!!有DIY雪糕,Haagen daze雪糕,甜筒,榴梿大福,伯爵茶奶冻,Tiramisu,牛奶冻,杨枝甘露,蛋糕,芋圆….🤭完全满足哂一个甜品控!!我哋返到位再继续扫QR code点牛肉,有牛肩胛牛板腱,M5和牛😍😍劲靓仔啲肉纹😗跟指示渌5秒,超滑!!!啱啱
我哋返到位再继续扫QR code点牛肉,有牛肩胛牛板腱,M5和牛😍😍劲靓仔啲肉纹😗跟指示渌5秒,超滑!!!啱啱好熟哂😍😍very gooood!!!!另外我地都不停encore脆肉鲩片 & 红糖糍粑😚高质!!!