真系朋友唔讲都唔知~原来烤鱼都有外卖😂疫情期间大家都想少点出去食嘢。。打边炉类呢啲围炉活动更加少之又少。。所以~就试左呢个外卖烤鱼。首先见佢都几多口味选择㗎,我就拣左唔辣因为有小朋友一齐食,佢唔辣嘅口味有两款🤭佢星期一至日都开嘅,好多呢类我都以为得晚市但系原来佢中午12点就开。。。最开心系😎可外卖自取/Openrice自取/Foodpanda,因为我想讲去到门口劲多人等,真系好彩有叫定。。。讲下我叫左咩先,我拣左菌香豆豉江团鱼(上网见有人话呢个好味)首先讲味道之前我觉得要讲佢嘅包装😂因为包装都几精美,佢会有个锡纸兜,再入盒,跟住有个都几好拎嘅还保袋。。然后仲有跟埋啲枱布,湿纸巾等等,我初初仲谂,咁我加咗啲配菜点样放落去呢所以冇加到,我喺度谂会唔会有啲未煮俾我哋咁我咪要另外攞个煲😂😂😂原来佢俾埋两个用具一路可以热住过锡纸兜仲会滚添㗎🤭🤭我想讲一打开就超香,食落感觉系新鲜,同埋讲真睇完佢个包装都真系已经加咗分感觉好卫生,因为我加咗个组合有好多配菜我哋净系食啲配菜都好多,佢本身啲配菜已经同鱼放埋一齐所以好入味。鱼嘅味道感觉好正宗地道feel不过我都唔系好识形容到佢个味🤭🤭我仲试咗佢啲烧烤,钟
真系朋友唔讲都唔知~原来烤鱼都有外卖😂
疫情期间大家都想少点出去食嘢。。
打边炉类呢啲围炉活动更加少之又少。。
所以~就试左呢个外卖烤鱼。
首先见佢都几多口味选择㗎,
我就拣左唔辣因为有小朋友一齐食,
佢唔辣嘅口味有两款🤭
真系好彩有叫定。。。

讲下我叫左咩先,
我拣左菌香豆豉江团鱼(上网见有人话呢个好味)

首先讲味道之前我觉得要讲佢嘅包装😂
因为包装都几精美,佢会有个锡纸兜,
再入盒,跟住有个都几好拎嘅还保袋。。
然后仲有跟埋啲枱布,湿纸巾等等,

我想讲一打开就超香,食落感觉系新鲜,

我仲试咗佢啲烧烤,钟意辣嘅朋友值得一试不过我就觉得温柔辣都已经好够😂😂😂

2021-04-27
外卖自取