2021-03-28
早几日同朋友嚟咗呢间亲自餐厅, 呢度嘅装修超级可爱, 成间舖头都摆满咗熊啤啤公仔, 仲有间可以开party嘅房, 有啲家家酒玩具, 非常适合有小朋友嘅家庭嚟食饭~ 店员仲超级亲切会拎啲熊公仔同小朋友玩咖~ 食物方面都算抵食, 估唔到装修咁靓嘅餐厅食物都咁抵~🐷 蜂蜜味BBQ烧猪仔骨 ($140) (+$28转套餐)呢条猪仔骨超级大条! 可以切到7-8旧出嚟, 适合同朋友/ 家人share食! 啲肉都容易切, 唔会痴住晒旧骨切唔开~味道方面都几重, 有阵烧过嘅BBQ味, 仲有蜂蜜嘅甜味, 钟意食重口味嘅朋友超级钟意! 仲配埋好脆嘅粗薯条, 仲有个蔬菜沙律😋 转咗套餐会有多一个好creamy嘅忌廉磨菇汤, 一块牛油法包, 一杯餐饮添!🐮 铁板肉眼扒餐 ($148) 呢个价钱已经包咗餐汤餐包同饮品! 肉眼扒我叫咗五成熟, 果然好腍好好味! 有少部分位置有筯, 但大部分都好soft好好味, 有入口即化嘅感觉~ 份量都一样系好大, 仲配有超多薯条, 仲有青葵、牛油粟米、车厘茄、洋葱添!🍫 心太软 (套餐+$29) 、 🍨 单球雪糕 ($15)饭后想食少少甜品, 就叫咗心太软同一个朱古力雪糕🤩 朱
🐷 蜂蜜味BBQ烧猪仔骨 ($140) (+$28转套餐)
🐮 铁板肉眼扒餐 ($148)
🍫 心太软 (套餐+$29) 、 🍨 单球雪糕 ($15)
饭后想食少少甜品, 就叫咗心太软同一个朱古力雪糕🤩 朱古力心太软好流心好正! 虽然细细个, 但质素好过唔少靓Cafe! 心太软嘅朱古力好浓郁. 仲好似有阵nuts香咁!