2019-10-02
餐厅四四方方比较细,但其实都容纳到40人左右, 枱同枱之间 都分隔得比较开,格局 非常舒适, 仲有位置空间可以摆放bb车/ 私人物品。6.芝士菠菜龙利柳意粉 63hkd 用清水勺过意粉,加咗少量盐,以及牛油, 几条波菜, 食得出有芝士味, 煎炸过既龙脷柳好香口送香浓磨菇汤 蘑菇汤有蘑菇口感,好多汤, 分量适中, 蘑菇汤上洒咗少量香草,牛油,香浓。Oreo 云呢拿奶昔 22hkd打碎咗嘅 Oreo, 加上云呢拿雪糕,mix后非常有口感, 最啱我呢啲雪糕迷 + 朱古力迷, 冰粒完全打碎用喺milk shake 入面11.香煎鲷鱼伴意粉 85hkd 鲷鱼两面都煎得香滑,冇骨头, 易入口,够香,唔油,用清水勺过意粉,加咗少量盐,以及牛油, 加咗啲蕃茄汁去调味,味道okay,伴送左少量沙律菜,有鱼又有菜食,平衡一下营养送香浓磨菇汤 送咖啡蘑菇汤有蘑菇口感,好多汤, 分量适中, 蘑菇汤上洒咗少量香草,牛油,香浓。蓝莓芝士蛋糕19hkd蓝莓芝士蛋糕,蓝莓层做得好厚身,较甜。 饼底松化,唔会过多牛油。
6.芝士菠菜龙利柳意粉 63hkd
送香浓磨菇汤