2010-06-17 15 浏览
之前睇到其他食家post上相,非常吸引,所以特登去试一次。因本人颇为喜欢食美式快餐,所以对三文治都有少少要求。我就试个肉眼扒三文治,牛肉方面比想像中厚切少少,本身以为会像以前Arby's类似的烧牛肉薄切burger一样,原来不是,牛肉都有少少厚度,但食落去都几okay,肉质不会韧,有肉味,配合埋酱汁,都几match,加上面包是经烘过,暖暖地,又香脆,所以有八十分。而我个宝贝女就试佢英雄狗"Hero's dog",热狗包是芝蔴包,香肠方面一般,没有特别,但是也算皮脆只,至于热狗酱方面当然是自家制,味道有点像honey mustard,几好味,所以热狗的基本三大条件全部有齐,合格,又系八十分。我们叫的是套餐,其中一份要薯条,一份转凯萨沙律,沙律只属一般快餐食沙律,五十分,反而薯条方面有些惊喜,新鲜炸起,香脆,加埋调味粉,感觉像食NY fries一样,只可惜没有gravy,如过唔系就perfect喇!估唔到,食完再要加多客set order。唯一美中不足的是座位不够,叫食都无位坐,而且waitress方面service就麻麻地,虽然有几个咁多,但系好似唔多协调,要多多改善。

肉眼扒三文治
英雄狗