2004-07-05 11 浏览
今日去了青衣城标榜潜水艇feel果间锯扒,一去到带位果个已经唔多啋人,等一阵先带倒入座,原来重有大把位。点了一份牛扒并鹅肝,一份"极黑"扒,加多个田螺。一来餐汤同餐饱都冻的,想叫人时只见一个二个走来走去,心想不太难入口就算喇。稍后田螺到,竟然倒埋一堆,薯蓉烂蓉蓉一pet,盛载碟黑的,实在接受唔倒,叫人换,侍应竟在我面前验尸咁睇,之后死口死面走,全程无讲一句!隔一阵,只系将田螺排番好,又系果只碟!跟住"极黑"扒,标榜几好几好,食入口又鞋又干,大X乐焗扒饭都好过佢!另一份牛扒并鹅肝,讲不上好食,只能入口,但配菜竟只得四条荳角,五条小萝卜,十多粒粟米!期间只见侍应们都死口死面,木无表情,重听到一个四眼女侍应同另一男侍应讲:头先个客几仆街.......................埋单时竟要了三佰五十多元!大佬呀,我使三佰几食一肚气,唔知系呢间赚够唔志在,定侍应捞厌,总之我就以后打死都唔会再去!