2008-08-11 12 浏览
夜晚同朋友黎左呢度食饭﹐嗌左﹕刺身拼盘﹕我净系试左旧北寄贝﹐都OK寿司拼盘﹕D寿司比出面食既细旧。试左旧甜虾寿司﹐睇落几靓﹐但食落有阵怪味.. 应该唔太新鲜 >.< 之后食左旧玉子又太甜鱼生沙律﹕呢个OK﹐D沙律汁几好味﹐有D三文鱼粒0甘﹐不过有D菜系苦苦地..炸豆腐﹕唔错﹐豆腐都几滑日式牛肉火锅﹕个汤底太甜喇.. 搞到全部材料都偏甜﹐有D腻杂锦串烧﹕鸡肾唔错﹐冬菇烧到极干﹐茄子都系偏干﹐有粒类似鸡肉丸0甘既野麻麻地﹐其他无试LU烧多春鱼﹕无试到呢个藏户卷﹕有D类似酸箩卜既野包住﹐都OK天妇罗﹕炸虾天妇罗几好味﹗海胆海鲜炒饭﹕只系好普通既炒饭上面有2旧海胆.. 一般唔知系咪因为叫唔0岩D招牌菜呢.. 觉得唔系好得.. 用料唔系好新鲜﹐有好多日本野好食过距.. 不过D WAITRESS都几好礼貌﹐但系都应该唔会再黎试喇.
夜晚同朋友黎左呢度食饭﹐嗌左﹕

刺身拼盘﹕我净系试左旧北寄贝﹐都OK