2016-08-16
六月十八日夜晚黎食。一行四人。其实早几个月已经听闻过泳池侧边有餐厅,但做左无耐又执左,最后又开返。而且卖广告卖到好行下,美食沙漠的绿洲?!炭烧西冷138蚊,炭烧肉眼148蚊,羊架148蚊。前两者一黎到已经呆左,㶶晒咁㖞,真系黑色既㶶。食落口直情系苦添架,完全系平时烧野食烧㶶左咁样,喂大佬平时bbq烧㶶我都系咬走㶶果个位置者,但佢成旧个面都系㶶架。其后我望下其他枱都系一样黑晒㶶晒咁,呢一刻我明白了,应该系呢间餐厅既特色,炭烧既特色。平心而论,味道系可以既,肉质都不俗,但佢成个面都系黑色既㶶真系接受唔到,每一口都系㶶晒既苦。我唔明白点解会有人赞好。黑松露薯条系腍身既,完全唔似系食紧薯条啰。而且好明显啲酱同黑松露系放得唔均匀。水牛城鸡翼竟然系唔辣既?!但佢个酱怪怪地味,说不出的怪。蓝蝶水晶特饮系几特别,呃下like ,味道不错。讲真佢环境系好好,但食物有待改善。
水牛城鸡翼竟然系唔辣既?!但佢个酱怪怪地味,说不出的怪。
蓝蝶水晶特饮系几特别,呃下like ,味道不错。
讲真佢环境系好好,但食物有待改善。