2017-11-11 484 浏览
之前见到介绍呢间沙田新开的日式西餐餐厅,今日经过见第一日开业就去试下。虽然等左真系好鬼耐,又有几款野食卖哂但服务态度几好,食物质素亦唔错,值得再食本来见到隔离枱好靓既鸡翼都想试下,可惜已经卖哂。但侍应哥哥好好人咁推介另一款小食-炸鸡加上价钱合适就叫黎试下。份量比想像中大,亦唔厚粉。值得一试芝士流心和牛汉堡,一上枱热辣辣。一切落去芝士流出黎仲有拉丝。明太子鱿鱼意粉,个汁系我食过咁多间明太子意粉最浓明太子既。虽然鱿鱼唔太多,但味道真系无得弹和牛海鲜铁板,和牛味好香。海鲜就普通左少少。饭后甜品就有抹茶芒果芝士蛋糕 同抺茶啫喱抹茶。价钱$4x,都几抵食。蛋糕好贴心咁配左个好浓既抺茶汁 唔太甜。饮品亦唔太甜,好香抺茶味。最尾当然唔少得我最期待既抹茶蔌饼芭菲,价钱同其他餐厅差不多唔算好贵。好足料,唔会揾cream 系中间堆高佢。整体而言,主菜同甜品选择都几多,质素几好。可惜既系好多野食都卖哂,侍应未熟枱号。但服务态度唔错,上菜快,值得再食。

份量比想像中大,亦唔厚粉。值得一试

和牛海鲜铁板,和牛味好香。海鲜就普通左少少。

2017-11-11