虽然4月23日同爱人去食饭庆祝.. 一直都忙住唔得闲POST, 希望大家都唔会介意吧!2.5周年同爱人庆祝, 唔想次次都食Buffet..今次我安排了一个特别既地方同佢2个人撑台脚 – 名家复活节期间, 订位都唔算难订.. Book左8点钟..原本我想要窗边位, 但订台到讲明食满$600先坐得.. 咁我又唔知过唔过.. 所以都唔敢BOOK窗边位望维港上到去个环境好舒服, 一D韩烧既油烟味都无..我地两个END UP叫左个2人SET.. 其实都几多野食..前菜10小碟 – 今次D泡菜好辣呀.. 豆色只豆豆好好味.. 皮硬但咬落去系甜, 推介~牛肋骨 + 五花腩, 超好味的牛肋骨! 五花腩就真系麻麻地… 唔识剪开d肉既话, 可以叫d服务员帮忙剪 :]辣八爪鱼石头锅饭 – 食到好尾好尾先上菜, o个阵时已经饱到食唔落了!另加出名既海鲜薄饼 - 好香, 好似蚝饼咁, 有虾又有八爪际.. 好好味, 推介!其实2个人食.. 但觉得呢到系4个人既份量.. 好饱好饱..之后仲有西瓜同冻柚子茶.. 次次黎呢到食饭, 都好钟意杯柚子茶作总结!可以清一清食左咁多肉既感觉~ 大满足! 个薄饼食唔开要打包回家.
虽然4月23日同爱人去食饭庆祝..
一直都忙住唔得闲POST, 希望大家都唔会介意吧!

2.5周年同爱人庆祝, 唔想次次都食Buffet..
今次我安排了一个特别既地方同佢2个人撑台脚 – 名家

复活节期间, 订位都唔算难订.. Book左8点钟..
原本我想要窗边位, 但订台到讲明食满$600先坐得..
咁我又唔知过唔过.. 所以都唔敢BOOK窗边位望维港

上到去个环境好舒服, 一D韩烧既油烟味都无..

可以清一清食左咁多肉既感觉~ 大满足! 个薄饼食唔开要打包回家..

服务唔驶讲, 梗系一流啦~ 全部人都好nice同helpful~
End up食左$730.. 个set都好似要500蚊左右.. 早知我book窗口位睇维港..
下次一定要叫一大班Friend黎食饭.. 可以试更多新野!
海鲜薄饼
前菜10小碟
牛肋骨 + 五花腩
有人帮你剪开D肉..
辣八爪鱼石头锅饭
西瓜柚子茶
2011-04-23
庆祝纪念
纪念日
海鲜薄饼
前菜10小碟
牛肋骨 + 五花腩
有人帮你剪开D肉..
辣八爪鱼石头锅饭
西瓜柚子茶