2011-10-17 23 浏览
成日都听到妹妹话同男朋友食和民~今日终于有时间去食一次而且日日都睇开饭喇揾食~所以索性开埋帐号打食评^^既然黎得食,当然要食多d先够本~不过唔太习惯女侍应跪系度帮我写野,有d尴尬不过自问我同女友真系唔太习惯食野前影相~结果有4碟都被我地食哂或者食到一半先记得影相= =食剩一半既沙律同芝士年糕烧饼芝士年糕烧饼ok唔错相朴火锅,呢个上枱后就觉得分量太小感觉箱压星缦寿司一般~都系手捏寿司好味d~而且本人唔太喜欢寿司加咁多沙律酱既物体= =意大利风薄切鲑鱼分量太小,不过我觉得几特别~食落又唔错^^海老天妇罗一般,不过比起某些料理店好一点~起码粉浆唔算厚~==============================本人觉得值得一去既~可能环境都唔算嘈杂~服务生反应都几快同态度唔错~最难得系食物照片同上枱既样都差唔多可能实在有太多食物与图片不符既餐厅~所以令我觉得呢间做到差唔多样已经好好
成日都听到妹妹话同男朋友食和民~
今日终于有时间去食一次

而且日日都睇开饭喇揾食~所以索性开埋帐号打食评^^

叫左6样野食^^
食剩一半既沙律同芝士年糕烧饼
芝士年糕烧饼ok唔错
相朴火锅,呢个上枱后就觉得分量太小

意大利风薄切鲑鱼分量太小,不过我觉得几特别~食落又唔错^^
海老天妇罗一般,不过比起某些料理店好一点~起码粉浆唔算厚~

最难得系食物照片同上枱既样都差唔多

2011-10-17